Studio S Entertainment

Omslag av G-punkten: Myter, njutning och fakta (VoD)

Förstora omslag

Genre Erotik
Land Frankrike
Inspelningsår 2010
Regi Ovidie
Artikelnr NF390
Extras Upptäck din G-punkt. G-punkt special: Sexleksaker.
Release 2011-04-13
Omslag av G-punkten: Myter, njutning och fakta (VoD)

G-punkten: Myter, njutning och fakta (VoD)

G-punktens roll i kvinnans orgasm har blivit omtvistad genom åren. Ovidie samlar sina mest erfarna vänner för att utforska hur vi kan hitta och få ultimat njutning av denna mytomspunna zon. Vi guidas genom tekniker och knep, och får hjälp av hängivna experter för att nå det som sägs vara kvinnans mest intensiva extas.

OVIDIES EROTISKA VÄRLD
Ovidie är filosofistudenten och feministen som har blivit en erotisk superstjärna. Den svarthåriga skönheten föddes 1980 och gav sig själv in i branschen med ambitionen att förändra den mansdominerade bilden av porr. Redan vid 20 års ålder regisserade hon sin första film för Marc Dorcel, vilket gjorde henne till den yngsta erotikregissören i Europa. Vid 21 års ålder skrev hon den första av åtta böcker och hennes feministiska manifest har spelat en stor roll i intellektualiserandet av branschen.

The French Lover Series är instruktionsfilmer som har visats över stora delar av världen och utforskar erotiken från flera synvinklar. Serien lär oss hur vi kan skapa ett mer harmoniskt sexliv och komma närmare varandra på ett lekfullt sätt.