Studio S Entertainment

Omslag av Kvalitetssex: Se, lär och njut! (VoD)

Förstora omslag

Genre Erotik
Land Frankrike
Inspelningsår 2010
Regi Ovidie
Artikelnr NF389
Extras Vaginal fistfucking. Instruktion: ”The Love Bumper”.
Release 2011-04-13
Omslag av Kvalitetssex: Se, lär och njut! (VoD)

Kvalitetssex: Se, lär och njut! (VoD)

Ovidie tar oss med på jakten efter ett bättre samliv. Ofta fastnar vi i gamla rutiner som inte ger oss den tillfredställelse vi önskar. Tillsammans med ett antal lustfyllda par får vi undervisning i samspelet mellan man och kvinna, hur kvinnan ges den bästa stimulansen och vilka ställningar som är skönast för båda parter. Vi får också en lektion i enkel och eggande striptease, vilka fellatio-knep som är bäst och sedan upplever vi vilka underverk glidmedel kan göra i våra mest passionerade stunder. Se, lär och njut!

Innehåll:
1. Hur man smeker en kvinnas kropp.
2. Erektion och uthållighet – proffsens hemligheter.
3. Mollys striptease-lektion.
4. Lou & Riccos fellatio-lektion.
5. SOFT- Glidmedel.
6. En lektion i analsex med Lavandra.

OVIDIES EROTISKA VÄRLD
Ovidie är filosofistudenten och feministen som har blivit en erotisk superstjärna. Den svarthåriga skönheten föddes 1980 och gav sig själv in i branschen med ambitionen att förändra den mansdominerade bilden av porr. Redan vid 20 års ålder regisserade hon sin första film för Marc Dorcel, vilket gjorde henne till den yngsta erotikregissören i Europa. Vid 21 års ålder skrev hon den första av åtta böcker och hennes feministiska manifest har spelat en stor roll i intellektualiserandet av branschen.

The French Lover Series är instruktionsfilmer som har visats över stora delar av världen och utforskar erotiken från flera synvinklar. Serien lär oss hur vi kan skapa ett mer harmoniskt sexliv och komma närmare varandra på ett lekfullt sätt.