Studio S Entertainment

Omslag av Analsex: Den förbjudna passionen (VoD)

Förstora omslag

Genre Erotik
Land Frankrike
Inspelningsår 2010
Regi Ovidie
Artikelnr NF391
Extras Anal njutning för killar. Analsex för första gången.
Release 2011-04-13
Omslag av Analsex: Den förbjudna passionen (VoD)

Analsex: Den förbjudna passionen (VoD)

I Ovidies utforskning av den förbjudna passionen diskuteras den psykologiska njutningen med analsex. Är det endast en bestialisk handling eller finns det en djupare njutning för såväl mannen som kvinnan? Vi tas på en resa genom sodomins historia tillsammans med historiker, regissörer och skådespelare där legender som Brigitte Lahaie gör sig hörda. Intima stunder med våra instruktörer ger oss tips och råd om hur man tryggt och säkert njuter som mest av denna tabubelagda åtrå.

OVIDIES EROTISKA VÄRLD
Ovidie är filosofistudenten och feministen som har blivit en erotisk superstjärna. Den svarthåriga skönheten föddes 1980 och gav sig själv in i branschen med ambitionen att förändra den mansdominerade bilden av porr. Redan vid 20 års ålder regisserade hon sin första film för Marc Dorcel, vilket gjorde henne till den yngsta erotikregissören i Europa. Vid 21 års ålder skrev hon den första av åtta böcker och hennes feministiska manifest har spelat en stor roll i intellektualiserandet av branschen.

The French Lover Series är instruktionsfilmer som har visats över stora delar av världen och utforskar erotiken från flera synvinklar. Serien lär oss hur vi kan skapa ett mer harmoniskt sexliv och komma närmare varandra på ett lekfullt sätt.