Studio S Entertainment

Omslag av Fidelity (DVD/VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Верность
Genre Drama, Erotik
Längd 79 min
Land Ryssland
Inspelningsår 2019
Regi Nigina Sayfullaeva
Skådespelare Evgeniya Gromova, Aleksandr Pal, Marina Vasileva
Textning Svenska/Norska/ Danska/Finska
Artikelnr NF1507
Release 2021-05-31
Omslag av Fidelity (DVD/VoD)

Fidelity (DVD/VoD)

Här kan du streama Fidelity:
SF AnytimeiTunes Telia Filmbutiken Blockbuster

DVD finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.HETT EROTISKT DRAMA AV KVINNLIG REGISSÖR

Barnmorskan Lena (Evgeniya Gromova) har ett utåt sett bra liv. Hon är respekterad av såväl kollegor som tacksamma patienter på sin fina klinik, gift sedan länge med skådespelaren Sergei (Aleksandr Pal) och de bor i ett fint område. Alla markörerna för framgång är på plats. Men bakom den lyckade fasaden är det något som skaver. Äktenskapet är kärleksfullt och nära, men parets sexuella umgänge har länge lämnat åtskilligt att önska. Så när Lena börjar misstänka att Sergei är otrogen med en kollega från teatern bestämmer hon sig omedelbart för att hämnas och plockar upp första bästa man hon möter. Det ena leder till det andra. Efter att ha återupptäckt den sinnliga njutningen finns det för Lena inte någon väg tillbaka från det utlevande dubbellivet.

Regissören och manusförfattaren Nigina Sayfullaeva har tidigare i en handfull filmer utforskat sexualitet ur framförallt ett kvinnligt perspektiv. Med Fidelity har hon åstadkommit ett erotiskt och psykologiskt djuplodande drama som ryska kritiker kallat revolutionerande.


* * * * ”Uppfriskande” – The Movie Waffler

Evgeniya Gromova ger oss en både kittlande och sluten rollprestation” – Filmuforia

Psykologisk thriller som säger mycket om samtiden” – All of Cinema

“Filmen svänger som en pendel mellan driften att hålla på ärligheten och lusten att söka det förbjudna, undertryckande och skamlöshet”   Meduza