Studio S Entertainment

Omslag av Fantastiska orgasmer (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Fantastiska orgasmer
Genre Erotik
Längd 110 min
Land USA
Inspelningsår 2003
Regi Sinclair Institute
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Anamorfisk Widescreen 1,85:1, Dolby Digital 5.1
Artikelnr NF200
Extras Njutafilms trailershow
Release 2009-02-01
Omslag av Fantastiska orgasmer (VoD)

Fantastiska orgasmer (VoD)

AKA Incredible Orgasms

UR SERIEN MED ÖVER 4 MILJONER SÅLDA EXEMPLARBättre orgasmer för dig och din partner! Lär dig nya sätt att uppnå förhöjd extas!Fantastiska orgasmer tar ditt sexliv till nya nivåer av njutning. I tio inspirerande avsnittt får du vägledning om hur du får bättre kvalitet på dina orgasmer och kunskap om hur de fungerar. Ta del av de pedagogiska och stimulerande skildringarna som innehåller olika tekniker för förhöjd orgasm för dig och din partner.
Lär dig få djupare och längre orgasmer.

Hitta rätt sexställningar för större njutning.

Få tips om hur du och din partner kan komma samtidigt.

Få kunskap om hur du kan avgöra när din partner är nära klimax.Upptäck klitoris inneboende kraft och de dolda punkterna som ger kvinnor explosiv och ofantlig vällust. Ta också del av hur man med hjälp av en vibrator kan uppnå snabb orgasm, samt hur ditt förhöjda klimax skapar en unik känsla av extra välbehag och intimitet.
Trivia – The Sinclair Institute:

*The Sinclair Institute grundades 1991, för att hjälpa par att förbättra deras kärleksliv och få ett bättre sexliv. Filmerna innehåller detaljerade och stimulerande sexscener som ger tittaren nya insikter om erotikens möjligheter.
*The Sinclair Institute arbetar tillsammans med internationellt framstående experter inom parterapi, sex och samlevnad. Dessa medverkar till att göra högkvalitativa instruktionsfilmer för par i alla åldrar – att lära sig kommunicera sina sexuella behov och erhålla större sexuell njutning.Textning: Svenska, danska, norska och finska.Trailer-intervju om Underbar sex-serien: