Studio S Entertainment

Omslag av Fantastisk sex Vol.2 – för njutning hela livet (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Fantastisk sex Vol.2 - för njutning hela livet
Genre Erotik
Längd 92 min
Land USA
Inspelningsår 2008
Regi Sinclair Institute
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Fullscreen 1,33:1, Dolby Digital Stereo
Artikelnr NF203
Extras * Fantastisk sex vol. 2- Bakom kulisserna 4 min
* Tema: Erektionsproblem 5 min
* En guide till glidmedel 3 min
* Tema: Klimakteriet 6 min
* Njutafilms trailershow
Release 2009-02-01
Omslag av Fantastisk sex Vol.2 – för njutning hela livet (VoD)

Fantastisk sex Vol.2 – för njutning hela livet (VoD)

AKA Great Sex for A Lifetime vol. 2

UR SERIEN MED ÖVER 4 MILJONER SÅLDA EXEMPLAREn erotisk handledning till passionerade möten livet igenom!
Det är helt möjligt att fortsätta ha ett hett, fantastiskt sexliv år efter år med samma partner. Med hjälp av nya tekniker och fantasifulla idéer kan ni tillsammans utforska nya erfarenheter och hitta tillbaka till passionen i sexlivet.
Fantastisk sex – för njutning hela livet vol. 2 visar hur ni kan experimentera med erotisk massage, analsex, samt sexleksaker, för ett varierat, roligare och mer njutningsfullt förhållande. Onanera tillsammans, och upptäck också hur ”snabbisar” kan förhöja sexlusten i förhållandet och leda till ett rikare samliv.
Uppmärksamma romantikens betydelse för en känsla av ständig nytändning. Med rätt uppvaktning och beröring får ni den där upphetsande känslan av ”första gången”. Se också hur du som singel i vilken ålder som helst kan få ett njutningsfullt sexliv, genom att hitta sätt att utforska nya sexuella kontakter på stimulerande sätt.
Trivia – The Sinclair Institute:

*The Sinclair Institute grundades 1991, för att hjälpa par att förbättra deras kärleksliv och få ett bättre sexliv. Filmerna innehåller detaljerade och stimulerande sexscener som ger tittaren nya insikter om erotikens möjligheter.
*The Sinclair Institute arbetar tillsammans med internationellt framstående experter inom parterapi, sex och samlevnad. Dessa medverkar till att göra högkvalitativa instruktionsfilmer för par i alla åldrar – att lära sig kommunicera sina sexuella behov och erhålla större sexuell njutning.Textning: Svenska, danska, norska och finska.Trailer-intervju om Underbar sex-serien: