Studio S Entertainment

Omslag av Extra Shot by Kern (VoD)

Förstora omslag

Genre Dokumentär, Erotik
Längd 70 min
Land USA
Inspelningsår 2013
Regi Richard Kern
Artikelnr NF783
Release 2015-06-01
Omslag av Extra Shot by Kern (VoD)

Extra Shot by Kern (VoD)

Det ikoniska och ultracoola magasinet Vice startade för ett antal år sedan videosajten VBS, där det mest populära inslaget är “Shot by Kern”. Ett koncept där New York-fotografen Richard Kern åker runt jorden och fotograferar kvinnor på sitt unika och utmanande sätt. De senaste åren har han bl.a. varit i Belgien, Brasilien, Kanada, Tjeckien, Danmark, Mexiko, Nya Zeeland, Ryssland och Sverige. Fansen följer honom via Vice.com där både intervjuer med de fotograferade samt deras historia och de faktiska bilderna läggs upp kontinuerligt.

Extra Shot by Kern är fotograferad och skapad av Kern själv, och avnjuts till tonerna av Thurston Moore från Sonic Youth.

Richard Kern är en independentfilmare, författare och fotograf från New Yorks undergroundrörelse. Han blev känd som en del av den kulturella undergroundexplosionen vid East Village på 1980-talet. Med sina experimentella och erotiska filmer har han porträtterat andra personligheter från eran som t ex Lydia Lunch, Kembra Pfahler och Henry Rollins i filmer som The Right Side of My Brain och Fingered.

EXTRA SHOT BY KERN - DVD INLAY.indd