Studio S Entertainment

Omslag av En otrohetsaffär + Ovidies värld (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel L'infidélité
Genre Erotik
Längd 160 min
Inspelningsår 2011
Regi Ovidie
Skådespelare Delfynn Delage, Graziella Diamond, Nomi, Pascal Saint James
Artikelnr NF449
Extras Långfilmsdokumentär om Ovidies liv - ”Ovidies värld” (60 min)
Release 2012-02-01
Omslag av En otrohetsaffär + Ovidies värld (VoD)

En otrohetsaffär + Ovidies värld (VoD)

EN OTROHETSAFFÄR
Medelålderskris och otrohet ackompanjerar ofta varandra. Den unga fransyskan Ovidie, feministisk porrarbetare som av media tilldelats smeknamnet ”den intellektuella”, behandlar ämnet i En otrohetsaffär – en varm komedi om relationers komplexitet.

Ursprungligen producerad för FRENCHLOVER TV – första tv-kanalen med fokus på sexualupplysning för vuxna – kommer nu detta gränsöverskridande verk som placerar sig i gränslandet mellan auteurfilm, sexualupplysning och komedi.

Trivia:
• Redan som 19-åring erhöll Ovidie pris för bästa manus till Marc Dorcels Orgy in Black.

Bonusfilm: OVIDIES VÄRLD (Dokumentär)
Frankrikes feministiska porrdrottning inpå bara skinnet!

Histoire d’Ovidie är historien om hur en ung filosofistudent och feminist blev en erotisk superstjärna. Intervjuer varvade med heta filminspelningar och erotiska evenemang ger en unik inblick i den franska porrbranschens mest uppseendeväckande persons liv.

Den svarthåriga skönheten Ovidie föddes 1980 och gav sig själv in i branschen med ambitionen att förändra den mansdominerade bilden av porr. Redan vid 20 års ålder regisserade hon sin första film för Marc Dorcel, vilket gjorde henne till den yngsta erotikregissören i Europa. Vid 21 års ålder skrev hon den första av åtta böcker och hennes feministiska manifest har spelat en stor roll i intellektualiserandet av branschen.