Studio S Entertainment

Omslag av Don’t Look Back (Blu-ray, VoD)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Skräck, Thriller
Land USA
Inspelningsår 2020
Regi Jeffrey Reddick
Skådespelare Kourtney Bell, Will Stout, Skyler Hart
Artikelnr NF1436
Release 2020-12-02
Omslag av Don’t Look Back (Blu-ray, VoD)

Don’t Look Back (Blu-ray, VoD)

Här kan du streama Don’t Look Back:
iTunesGoogle PlayViaplay Blockbuster DVD eller Blu-ray finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
När den traumatiserade Caitlin vågar lämna sin lägenhet för första gången sedan inbrottstjuvar gjorde henne faderlös slutar det i katastrof. I parken där hon förlagt sin joggingtur blir en man utsatt för långvarig misshandel. Caitlin och de andra vittnena till händelsen chockas så svårt att de blir handlingsförlamade. Mannen dör senare av sina skador och offrets bror pekar ut vittnena som dåliga medmänniskor under en nyhetssändning. Kort därefter dör en i gruppen under mystiska omständigheter. Caitlin börjar misstänka att det inte bara är deras egna samveten som jagar dem.

Övernaturlig skräck skriven och regisserad av Jeffrey Reddick som tidigare skapat långlivade filmserien Final Destination och skrivit manus till bland annat Tamara, Dead Awake och The Final Wish.

”Övertygande skådespelarinsatser, dynamisk regi och med en snygg knorr på slutet. Don’t Look Back är en fantastisk thriller för generation viral.” – Film Threat

”(Kourtney) Bell har en intelligent och stark närvaro som gör henne älskvärd och övertygande.
Assignment X

”Don’t Look Back ger oss korta genreblinkningar till slasher, övernaturligheter, stalker thriller, till och med relationsdrama. Slutomdömet är hur som helst att den är riktigt djävla imponerande.
Wicked Horror