Studio S Entertainment

Omslag av Deadgirl (VoD)

Förstora omslag

Genre Skräck, Thriller
Längd 101 minuter
Land USA
Inspelningsår 2009
Regi Marcel Sarmiento, Gadi Harel
Skådespelare Shiloh Fernandez, Noah Segan, Michael Bowen, Candice Accola, Andrew DiPalma, Eric Podnar
Artikelnr NF362
Release 2011-03-29
Omslag av Deadgirl (VoD)

Deadgirl (VoD)

Här kan du streama Deadgirl:
SF Anytime Telia Filmbutiken

.
Från producenten av Hellraiser och Heathers

BAKSIDAN:

Pluggets outsiders, Rickie och JT, har fått nog av all skit deras skolkamrater öser över dem. De skolkar och hittar ett nerlagt mentalsjukhus där de spenderar dagen med att utforska dess mörkaste skrymslen. Vad de finner är mer sinnesrubbat än någon av institutionens patienter: en vacker ung kvinna som är fastkedjad, naken – och död. Eller är hon det?

Pojkarna ser sin chans att uppfylla sina allra vidrigaste fantasier om vad man kan göra med en livlös kvinnokropp, och beger sig på en vansinnesfärd in i gränslandet för vad som är rätt och vad som är väldigt, väldigt fel.

TRIVIA:

Skaparna av Hellraiser och Heathers har gjort en uppseendeväckande och nyskapande skräckfilm om fasorna att växa upp. I huvudrollerna ser vi Shiloh Fernandez (The United States Of Tara), Noah Segan (Brick), Michael Bowen (Kill Bill) och Candice Accola (Juno).

RECENSIONER:

“Skrämmande bra!” /Hollywood Reporter

“Briljant!” /Ain’t it Cool News

“En av de smartaste tonårsskräckisarna som gjorts!” /IndieWIRE

DARK SKY FILMS FILM och HOLLYWOODMADE Presenterar DEADGIRL med SHILOH FERNANDEZ  NOAH SEGAN  CANDICE ACCOLA  JENNY SPAIN  ERIC PODNAR  ANDREW DiPALMA och MICHAEL BOWEN  Originalmusik av JOSEPH BAUER  Foto  HARRIS CHARALAMBOUS  Manus TRENT HAAGA  Producent GADI HAREL  Regi MARCEL SARMIENTO