Studio S Entertainment

Omslag av Cannibal Holocaust (Blu-ray)

Förstora omslag

Originaltitel Cannibal Holocaust
Genre Blu-ray, Skräck
Längd 96 min
Land Italien
Inspelningsår 1979
Regi Ruggero Deodato
Skådespelare Robert Kerman, Gabriel Yorke, Perry Pirkanen, Francesca Ciardi, Luca Barbareschi
Artikelnr NF852
Extras * Eaten Alive! The Rise and Fall of the Italian Cannibal Film (2015, 85 min) Långfilmsdokumentär av Calum Waddell * Alternativ "Road-to-Hell"-sekvens * Original biotrailer * Slideshow * Njutafilms trailershow
Release 2015-11-09
Omslag av Cannibal Holocaust (Blu-ray)

Cannibal Holocaust (Blu-ray)


Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Cannibal Holocaust har sedan premiären 1980 varit beryktad som en av de mest chockerande och kompromisslöst brutala filmupplevelserna någonsin – en stämpel som håller i sig än idag. Se den på egen risk, och förbered dig på att bli skrämd!

När filmaren Alan Yates och hans dokumentärfilms-team spårlöst försvinner i Colombias djungel sänder professor Monroe en expedition för att ta redan på vad som har hänt dem. Men teamet är spårlöst försvunnet. Till slut hittar man några av Yates filmrullar som skickas till New York för undersökning. Vad man upptäcker på dessa rullar är bortom deras värsta mardrömmar. Det som finns på filmen är det mest bestialiska, barbariska och fruktansvärda som de någonsin kommer skåda och avslöjar människans allra mörkaste och mest skrämmande sidor.

VARNING! Filmen innehåller extremt starka våldscener som kan vara uppskakande för vissa. Cannibal Holocaust gjordes under en period i filmhistorien då nästan allt var tillåtet och uppvisar uppseendeväckande barbariska och grova scener. Regissören är känd för sina ytterst realistiska filmstil och backar inte för något.


cannibalholocaust omslag