Studio S Entertainment

Omslag av Bronzi Box (4 filmer med Robert Bronzi) (DVD Box/Streaming)

Förstora omslag

Genre Action
Längd 87 min/88 min
Inspelningsår 2018/2021/2022
Regi Rene Perez/Scott Jeffrey, Rebecca Matthews/Gary Jones
Skådespelare Robert Bronzi, Daniel Baldwin, Eva Hamilton, Gary Daniels, Nicola Wright
Artikelnr NF1617
Release 2022-05-30
Omslag av Bronzi Box (4 filmer med Robert Bronzi) (DVD Box/Streaming)

Bronzi Box (4 filmer med Robert Bronzi) (DVD Box/Streaming)

ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13 + THE GARDENER + EXORCIST VENGEANCE + DEATH KISS

ESCAPE FROM DEATH BLOCK 13
På jakt efter rättvisa, efter att hans bror mördats, blir Mick (Robert Bronzi) oskyldigt anklagad och fälld för ett par riktigt grova brott. När domen fallit skickas han till Pleasant Hill Penitentiarys ökända avdelning 13 för dödsdömda. Väl på plats får han reda på orsaken till broderns bortgång. Driven av en osläcklig törst efter hämnd sätter han en vågad plan i verket.

Alla som ser Bronzi slås av hans kusliga likhet med en annan välkänd och karg actionskådis från förr. Det var inte utan anledning hans genombrottsrulle fick titeln Death Kiss. Hans senaste brutala actionrökare Escape From Death Block 13 spelades till stora delar in på det beryktade Ohio State Reformatory, tidigare känt som inspelningsplats för The Shawshank Redemption. I rollistan återfinns också Nicholas Turturro (NYPD Blue). För manus och och regi står Gary Jones som tidigare gjort Mosquito och Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan.


I freaking love this title!” – Villain Media
Bronzi is back!” – Horror Society

THE GARDENER
Den tystlåtne Peter Juhasz lever en enkel tillvaro som trädgårdsmästare och allt i allo åt en familj med hus och ägor på brittiska landsbygden. Juhasz kommer särskilt bra överens med sonen vars karriärist till far inte har särskilt mycket tid till övers för dem han borde bry sig om. Så när huset dagarna före julafton invaderas av en grupp samvetslösa kriminella har trädgårdsmästaren flera anledningar att plocka fram färdigheter, som han trodde sig ha begravt tillsammans med sin familj. Det här kommer bli en jul att minnas, för de som överlever.    

En blodig och mycket brutal film om inbrottstjuvar helt utan samvete och en man som gör allt för att stoppa dem. I huvudrollen Robert ”Bronzi” Kovacs som här får tampas med ingen mindre än kampsportslegenden och filmstjärnan Gary Daniels (RageFist of the Northstar, I Am Vengeance). För actionscener och slagsmålskoreografi står Michael Hoad (King Arthur: Legend of the SwordThe Mummy).


Brutal och njutbar” – Action Flix
Dödsmatchen mellan Bronzi och Daniels är värd väntan” – Bullet Proof Action
Rolig och actionspäckad” – Action Reloaded
Bronzi är fin i rollen som Peter” – Film Combat Syndicate

EXORCIST VENGEANCE
Fader Jozsef har tjänat kyrkan hela sitt liv. Han är den hårdföre exorcist Vatikanen kallar på när både kors och pistol behövs för att bekämpa ondskan. Genom åren har han tvingats göra saker som satt spår i själen. Så när han på nytt skickas för att hjälpa en familj, som tampas med demoniska krafter, är förhoppningen att de mörka minnena ska dämpas genom en sista strid. Men väl på plats i det ensligt belägna huset är det snart tydligt att monster av övernaturligt slag kanske är de minsta av Fader Jozsefs bekymmer.

Bronzi får chansen att pröva på skräckfilm i denna hårda historia från regissörsduon Scott Jeffrey (The MutationConjuring the Genie) och Rebecca Matthews (Pet GraveyardBats: The Awakening). Filmen har också praktiska specialeffekter som lovprisats av många genrefans.

Fantastiska effekter” – Ghouls Magazine
Kuslig stämning som förstärks av Ellaways musik” – Film Threat
Bronzi flexar sina skådespelarmuskler” – Crooked Marquee
Blodig underhållning med bra tempo” – Voices From the Balcony

DEATH KISS
En man med ett mörkt förflutet flyttar till en amerikansk stad där våld och korruption härskar. Äcklad av det han ser, bestämmer han sig snart för att ta lagen i egna händer. Något som ger honom ett fan och en kommentator i radiopersonligheten Dan Forthright som vidhåller att ”Öga för öga är inte bara hämnd, det förhindrar också framtida brott!”.

Ungerske skådespelaren Robert ”Bronzi” Kovacs, mannen som bär en kuslig likhet med Charles Bronson, fortsätter i förebildens fotspår, i denna råa hyllning till 70-talets vigilantehistorier. Här sparas det inte på krutet i något avseende när den tystlåtne hämnaren jobbar sig nedåt i näringskedjan för att komma åt avskummet Tyrell (Richard Tyson).


Ett måste för Bronsonfans” – The Action Elite
Underhållande!” – Destructoid
Har en passande rå stil” – Flickering Myth

Levererar allt du kan vänta dig” – Battle Royale With Cheese