Studio S Entertainment

Omslag av Ballad in Blood (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Il giorno dopo...
Genre Skräck, Thriller
Längd 95 min
Land Italien
Inspelningsår 2016
Regi Ruggero Deodato
Skådespelare Carlotta Morelli, Gabriele Rossi, Noemi Smorra, Edward Williams, Ernesto Mahieux
Artikelnr NF1058
Release 2017-03-20
Omslag av Ballad in Blood (VoD)

Ballad in Blood (VoD)

Här kan du streama Ballad in Blood:
SF AnytimeiTunes Telia FilmbutikenGoogle PlayDVD eller Blu-ray finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

RUGGERO DEODATO ÄR TILLBAKA!

Jacopo, Lenka och Duke vaknar, dagen efter Halloween, i den studentlägenhet Lenka delar med sin rumskamrat Elisabeth. Men den gryende dagen för med sig en fruktansvärd nyhet: Elisabeth är död. Någon har skurit halsen av henne. Men inte nog med det, varken Lenka, Jacopo eller Duke kommer ihåg vad som hände. De var för fulla och höga. Långsamt börjar de komma ihåg gårdagen, och upptäcker att Elisabeth spelat in merparten av Halloweenfestens händelser på sin smartphone. När bitarna börjar falla på plats, står vi inför en mardröm av sex och blod.

Med Ballad in Blood återvänder Ruggero Deodato (Cannibal Holocaust) till genren med en häpnadsväckande exploateringsthriller. Inspirerad av den verkliga tragedin kring vad som hände mellan Amanda Knox och Meredith Kercher i italienska Perugia 2007. Men inte nog med det, allt är iscensatt till den utmärkta musiken av Claudio Simonetti, grundare av Goblin som gjort sig kända för musiken till exempelvis Deep Red och Suspiria.

Carlotta Morelli imponerar verkligen i sin fantastiska debut” – Cinematographe
Deodato är tillbaka med en av sina mest blodiga filmer någonsin” – Tutto Mondo News
Tack, Maestro!” – Cine Lapsus