Studio S Entertainment

Omslag av 5 Senses of Fear (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel 5 Senses of Fear
Genre Skräck
Längd 92 min
Land USA
Inspelningsår 2013
Regi Emily Hagins, Eric England, Nick Everhart m.fl.
Skådespelare Symba, Nicholas Tucci, Caleb Barwick, Danae Nason, Hilary Greer
Artikelnr NF587
Release 2014-01-08
Omslag av 5 Senses of Fear (VoD)

5 Senses of Fear (VoD)

Här kan du streama 5 Senses of Fear:
SF Anytime Telia Filmbutiken

DVD finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
I denna skräckantologi (producerad av amerikanska mysrysarna Chilling Visions) får vi bokstavligen känna på rädslans fem sinnen i fem separata, men stiligt sammanpaketerade, kortfilmssegment:

SMELL – Regi: Nick Everhart
Vad skulle du göra om du fick tag i en parfym som plötsligt gjorde dig oövervinnlig, men samtidigt har dolda biverkningar? Skulle du använda den? Såklart du skulle! Samma sak gäller losern Seth som nyligen förlorat flickvännen, är på väg att bli uppsagd från det trista men trygga jobbet och saknar mål i livet. Från ingenstans dyker en märklig kvinna upp i hans hem och erbjuder honom en flaska med mystiska feromoner som kommer att göra honom till det hetaste i stan, men han får bara använda några droppar om dagen. Annars…

SEE – Regi:Miko Hughes
Familjeoptikern Dr. Tom har en särskilt fantastisk och livsfarlig maskin som samlar på minnen tagna direkt ur patientens retina. Efter ett liten smygkik på favoritpatientens senaste minne upptäcker Dr. Tom att hon blir misshandlad av sin pojkvän, och planerar att på sitt eget sätt ta tag i problemet och hjälpa sin vän.

TOUCH – Regi: Emily Hagins
Den unge Henry är blind och ser världen på ett helt annat sätt än de flesta; med hjälp av känseln. När Henry och hans familj råkar ut för en allvarlig bilolycka mitt ute i skogen ligger räddningen i hans händer. Bokstavligt talat. Och han är inte ensam i skogen.

TASTE – Regi: Eric England
Watershed är ett mystiskt företag som verkar arbeta med att hitta rätt person till rätt plats. Datahackern Aaron har blivit ditkallad, utan förvarning, för att diskutera ett nytt projekt. Väl där möter han Lacey , en av företagets headhunters ,som har minst sagt oortodoxa metoder för att övertyga sina kunder att tacka ja till de tjänster de har att erbjuda.

LISTEN – Regi: Jesse Holland & Andy Mitton
Två filmskapare är besatta av att avslöja myten om musikstycket som får alla lyssnare att bli galna och begå självmord på de mest bestialiska sätt. Deras projekt får ny fart när de plötsligt hittar en videokassett väl placerad utanför den enes lägenhetsdörr. Videokassetten innehåller aldrig tidigare skådat material inspelat i en studio där ett gäng forskare försökt fullborda hela musikstycket.