Studio S Entertainment

Omslag av Den första dagen av mitt liv (Bio)

Förstora omslag

Originaltitel Il primo giorno della mia vita
Genre Drama
Land Italien
Inspelningsår 2023
Regi Paolo Genovese
Skådespelare Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Margherita Buy, Sara Serraiocco, Gabriele Cristini
Artikelnr NF1768
Release BIOPREMIÄR 2024-04-19
Omslag av Den första dagen av mitt liv (Bio)

Den första dagen av mitt liv (Bio)

SJÄLVMORD MED ÅNGERVECKA

Livet kan vara outsägligt tungt. För vissa blir bördan dem så övermäktig att de överväger självmord. En mystisk man presenterar sig för fyra personer som har nått botten. Det enda de har gemensamt är att de slutgiltigt bestämt sig för att avsluta det hela. Den mystiske mannen ger den omaka kvartetten ett märkligt erbjudande. Han lovar att om han bara får en vecka på sig så kommer han att tända deras livsgnista på nytt. Får att åstadkomma detta lilla mirakel så börjar mannen med att ge dem en glimt av hur världen skulle te sig om de inte längre fanns.

En ny fascinerande film från regissören Paolo Genovese. Tidigare har han gett oss internationella storfilmer som Allt du önskar kan du få / The Place, såld till 70 länder, och Vad Döljer du För Mig / Perfect Strangers, middagsdramat som inspirerade till så många som 21 nyinspelningar.


Fantastiska skådespelarinsatser” – Cineuropa
Snyggt foto fångar det nattliga Rom” – Tap the Line
Minnesvärd och upplyftande resa” – BMA Magazine

PRESSBILDER M.M FÖR NEDLADDNING HÄR