Studio S Entertainment

Omslag av Fox & Hare save the forest (Bio)

Förstora omslag

Genre Releaser längre fram
Längd 71 min
Land Nederländerna
Inspelningsår 2024
Regi Mascha Halberstad
Omslag av Fox & Hare save the forest (Bio)

Fox & Hare save the forest (Bio)

NY ANIMERAD FILM AV REGISSÖREN BAKOM KNORR

Något mystiskt är på gång i skogen där Haren, Räven och en massa andra vänner bor. Ugglan har försvunnit och sjön verkar växa och komma närmare och närmare husen. Kan det vara en bäver med storhetsvansinne som ligger bakom? Det är Räven och Haren fast beslutna att ta reda på. Men för att kunna göra det måste de först hitta sin försvunna vän och ett sätt att rädda skogen från total översvämning. Det här är början på ett spännande äventyr som kommer bli en prövning för Räven och Harens vänskap.

Regissören, animatören och illustratören Mascha Halberstad har tidigare gjort en tv-serie med figurerna Räven och Haren. Den har visats över hela jordklotet och belönats med priser som Cinekid Audience Award 2019 och Ensor Best Animation Award in 2020. I Sverige distribuerades Halberstads första långfilm Knorr också av Njutafilms. I likhet med Fox and Hare Save the Forest var den utvald till Generations-sektionen på Berlinale. Filmerna visade under festivalerna 2022 respektive 2024.


Gjord med humor och stor respekt för publiken” – Cineuropa

PRESSBILDER M.M FÖR NEDLADDNING HÄR