Studio S Entertainment

Omslag av The Sixth Post (Streaming)

Förstora omslag

Originaltitel Shestoy post
Genre Krigsfilm
Längd 90 min
Land Kazakstan
Inspelningsår 2018
Regi Serikbol Utepbergenov
Skådespelare Malik Abdramanov, Yedil Anarbai, Ruslan Astamirov
Artikelnr NF1688
Release 2023-07-10
Omslag av The Sixth Post (Streaming)

The Sixth Post (Streaming)

Erlan och Dauren har varit vänner sedan barnsben. Men precis när de ska påbörja sitt liv som vuxna blir de förälskade i samma tjej. Rivaliteten kör in en kil mellan de två unga männen som tidigare var nästan som bröder. En tragedi inträffar som ytterligare förstärker känslan att de inte riktigt känner varandra längre. Erlan tar värvning och utmärker sig snart som medlem i ett kazakiskt specialförband. Dauren blir gängmedlem och kriminell. När vännernas vägar korsas en tid senare är Erlan vakt i det fångläger dit Dauren skickats för att avtjäna ett nioårigt fängelsestraff. Samtidigt bryter en konflikt ut och när den eskalerar kommer de forna vännerna tvingas fatta ett svårt beslut.