Studio S Entertainment

Omslag av Sissy (DVD+Streaming)

Förstora omslag

Genre Drama, Komedi, Skräck
Längd 102 min
Land Australien
Inspelningsår 2022
Regi Hannah Barlow, Kane Senes
Skådespelare Aisha Dee, Yerin Ha, Lucy Barrett
Artikelnr NF1659
Release 2022-11-21
Omslag av Sissy (DVD+Streaming)

Sissy (DVD+Streaming)

MÖRK OCH OBEHAGLIG SKRÄCKKOMEDI

Cecilia och Emma var bästa vänner under tonåren, och ingenting skulle någonsin komma emellan dom. Ända tills Emmas nya vän Alex dök upp, och gör Cecilia till sitt nya mobboffer. När Cecilia i självförsvar ger igen lämnas Alex med svåra skador i sitt ansikte, vilket skapar en spricka i Cecilia och Emmas vänskap. Ett decennium senare stöter de gamla bästa vännerna på varandra. Cecilia är numera en populär influencer på sociala medier, och blir trots allt som hänt medbjuden på Emmas möhippa ute i en avlägsen stuga på landet. Fast där ute tvingas hon nu umgås med sin gamla plågoande Alex från high-school, som efter alla år av ärrat ansikte nu fått smak för hämnd på sitt gamla mobboffer och gör Sissys helg till ett rent helvete

Sissy är regissör/manusförfattaren/skådespelaren Hanna Barlows andra film, och hennes tidigare regidebut For Now tillsammans med regissören Kane Senes var nominerad till bästa film på ett antal olika filmfestivaler.