Studio S Entertainment

Omslag av Knorr (Bio)

Förstora omslag

Originaltitel Knor
Genre Animé, Familjefilm, Releaser längre fram
Längd 72 min
Land Nederländerna/Belgien
Inspelningsår 2022
Regi Mascha Halberstad
Format Barntillåten
Artikelnr NF1644
Release KOMMANDE PÅ BIO
Omslag av Knorr (Bio)

Knorr (Bio)

Knorr är en humoristisk och spännande saga om vänskap, relationer och tillit.

9-åriga Luce får en liten söt griskulting i present av sin morfar Ture. Luces mamma Margareta är dock inte lika förtjust över, att ha en gris i huset, men Luce lyckas övertyga henne om att få behålla grisen som sitt husdjur och döper den till Knorr. Kravet är att Knorr ska tränas och bli rumsren, vilket är lättare sagt än gjort. Luces bästa vän Eli, litar inte på morfar Ture och misstänker att morfar har en hemlig plan för Knorr i samband med stadens stora korv-tävling…

Knorr är baserad på en barnbok av Tosca Menten. Regissören Mascha Halberstad har tidigare arbetat med animationerna till filmerna Taking Chances (Berlinale Generation 2012) och How to Survive. Tillsammans med producenten Marleen Slot driver hon animationsstudion Holy Motion Studio. Knorr är deras första långfilm och hade världspremiär på Berlinale Generation 2022.


PRESSBILDER M.M FÖR NEDLADDNING HÄR