Studio S Entertainment

Omslag av Coppelia (Bio)

Förstora omslag

Genre Familjefilm, Fantasy
Längd 82 min
Land Nederländerna/Belgien /Tyskland
Inspelningsår 2021
Regi Steven de Beul, Ben Tesseur, Jeff Tudor
Skådespelare Michaela DePrince, Darcey Bussell, Daniel Camargo, Igone de Jongh
Artikelnr NF1614
Release BIOPREMIÄR 2022-08-12
Omslag av Coppelia (Bio)

Coppelia (Bio)

FANTASTISK DANS OCH ANIMATION I SAGOLIKT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN

Man kan inte annat än bli helt uppslukad av denna vackra fantasi” – Screen Daily

När Doktor Coppelius anländer till byn blir folk som förbytta. Den övertygande uppfinnaren charmar alla och får de flesta byborna övertygade om att den behandling han erbjuder kommer att locka fram deras bästa jag. Men givetvis har den mustaschsnurrande charmören en hemlig agenda. Att frånta alla deras mänsklighet och ge den till sin främsta skapelse: robotkvinnan Coppelia. Snart står bara den unga flickan Swan mellan honom och total framgång.

Coppelia är en underbart färgstark film med en berättelsen som framförs helt utan dialog så alla kan följa med. Här får vi animation och dans i skön förening, en modern version av den klassiska baletten från 1870 som i sin tur baserades på E.T.A. Hoffmans klassiska brevroman Sandmannen.  Ted Brandsen från Nederländernas nationalbalett står för koreografin och musiken är skriven av Maurizio Malagnini. I huvudrollen ser vi Michaela DePrince som Swan och hennes käresta Franz spelas av Daniel Camargo.

Med underbara bakgrunder i handtecknad stil” – Crooked Marquee

PRESSBILDER, AFFISCH, ANNONSER M.M FÖR NERLADDNING HÄR