Studio S Entertainment

Omslag av Caravaggios skugga (Bio)

Förstora omslag

Originaltitel L'ombra di Caravaggio
Genre Äventyr, Drama, Releaser längre fram
Land Italien, Frankrike
Inspelningsår 2021
Regi Michele Placido
Skådespelare Isabelle Huppert, Louis Garrel, Riccardo Scamarcio
Artikelnr NF1697
Release BIOPREMIÄR 2023-05-26
Omslag av Caravaggios skugga (Bio)

Caravaggios skugga (Bio)

Episkt och spännande kostymdrama där katolska kyrkan skuggar Caravaggio för att undersöka hans förmodade syndiga leverne och huruvida misstanken om att han mördat en rival är sann. Men snart är även kyrkans utredare insyltad i Caravaggios affärer, på liv och död.

Skådespelarensemble bestående av Isabelle Huppert (Amour, Pianisten, En tripp till Paris), Louis Garrel (Little Women, En officer och spion) och Riccardo Scamarcio (Översättarna, John Wick: Chapter 2). Regissör Michele Placido är för svenskar kanske mest känd som kommissarie Corrado Cattani från succé-TV-serien ”Bläckfisken” 1984-2001. Kostymdesigner Carlo Poggiolo var också ansvarig för The Young Pope och Cold Mountain.

Perfekt för både film- och konstintresserade!


PRESSBILDER, AFFISCH, ANNONSER, SÄLJBLAD, M.M FÖR NERLADDNING HÄR