Studio S Entertainment

Omslag av En räv bakom örat

Förstora omslag

Originaltitel En Räv bakom örat
Genre Kortfilm
Längd 287 min
Land Sverige
Inspelningsår 2005
Regi Johnny Wernersson
Skådespelare Jakob Eriksson, Erik Pedersson, Johnny Wernersson
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Pal, Dolby Digital Stereo, Anamorphic Widescreen
Artikelnr NF053
Extras Bakom kulisserna-filmer till Mörkrets furste, Arm 'a' geddon och Kombattanterna där det bland annat avslöjas vad som behövs för att kapa en människoarm eller hur man får döden att se bra ut på film. Teasers och trailers, samt bonusfilmen Jonny Hjärndöd so
Release 2005
Omslag av En räv bakom örat

En räv bakom örat

Jango Film har bjudit in vildsinta ekorrar, svarttaxichaufförer, kommersialismofober, ensamma födelsedagsfirare, innebandyduellanter, onanerande fyllon och självaste liemannen i denna kompilation kortfilmer som skvätter av blod, spyor och galen humor.

Jango-kollektivet består av Johnny Wernersson (regi), Jakob Eriksson och Erik Pedersson och tillsammans utmanar de hänsynslöst vilken försvarslös genre som helst för att blidka sina sjuka fantasier. Se deras filmer innan de förlorar förståndet!

Mörkrets furste, 4 min – om livets bevekligheter
Arm ‘a’ geddon, 8 min – om jakten på den försvunna julgranen
Klart du ska med!, 9 min – om den svåra konsten att tacka nej
Ingen reklam, tack, 6 min – om det ständiga hotet utanför våra brevlådor
Better Day, 4 min – musikvideo med duon Wedell
Juleljusen, 2 min – om mirakel som faktiskt inträffar juletid
Ja må han leva, 7 min – om hur gott kakor smakar när man är ensam på sin födelsedag
24-5, 5 min – om hur speglar oftast är brutalt ärliga
Kombattanterna, 6 min – om den eviga kampen på liv och död
Under molnen, 10 min – om en fars bästa intentioner
Symphony drops, 2 min – om naturens tonsäkerhet
Duellen, 2 min – om hur viktigt det är att vinna
Biltjuven, 2min – om varför civilkurage gör så ont
Offret, 5 min – om varför hjälpsamhet gör ännu ondare

Se trailern!