Studio S Entertainment

Omslag av Operation Ragnarök (Bio)

Förstora omslag

Genre Action, Thriller
Land Sverige
Inspelningsår 2018
Regi Fredrik Hiller
Skådespelare Jonas Malmsjö, Bahar Pars, Per Ragnar, Elin Lanto, Zardasht Rad m.fl.
Artikelnr NF1235
Release BRIOPREMIÄR 2018-12-07
Omslag av Operation Ragnarök (Bio)

Operation Ragnarök (Bio)

DIN FIENDE ÄR INTE DEN DU TROR

En U-båt lastad med ett hemligt virus kraschar utanför Landskrona och utlöser en smitta som förvandlar folk till aggressiva monster. Smittan sprider sig blixtsnabbt och militären sätter staden i karantän. Två familjer — en med utländsk och en med svensk härkomst — har, av någon anledning, inte smittats, och försöker överleva i den hemstad som nu har förvandlats till en dödlig stridszon. Det har förskansats sig i det gamla Citadellet i ett försök att komma undan, men en splittring inom gruppen hotar ordningen även på insidan.

Rollbesättningen inkluderar Jonas Malmsjö – som också var med i Fredrik Hillers förra film Psalm 21 och har jobbat länge med Ingmar Bergman – Fredrik Hiller (Beowoulf, Bron) Per Ragnar (Låt den rätta komma in) och Bahar Pars (En man som heter Ove).


”Jag kan inte låta bli att bli sugen på den actionstänkta dystopin Operation Ragnarök… Det finns en tillfredsställelse i att se actiondystopier som utspelar sig i Sverige, det blir lite mer spännande, man är så van att se Vita huset sprängas”.
Fredrik Sahlin, Kulturnyheterna, väljer sina 4 favoriter inför svenska filmhösten 2018

“Man sitter aldrig uttråkad. Det är en film jag kommer se om”Geekninjas.seAFFISCH OCH PRESSBILDER FÖR NERLADDNING
HÄR