Studio S Entertainment

Omslag av Extreme Horror Box (2 Disc – 4 filmer)

Förstora omslag

Genre Boxar, Skräck
Längd 340 min
Land USA/Kanada/Japan
Inspelningsår 1999-2010
Regi Adam Rehmeier, Nick Palumbo, Karim Hussain, Koji Shiraishi
Skådespelare Rodleen Getsic, Jeff F. Renfro, Tony Todd, Gunnar Hansen, Brea Asher, Ivaylo Founev, Tsugumi Nagasawa, Hiroaki Kawatsure
Release 2012-08-22
Omslag av Extreme Horror Box (2 Disc – 4 filmer)

Extreme Horror Box (2 Disc – 4 filmer)

The Bunny Game

BASERAD PÅ SANNA HÄNDELSER – TOTALFÖRBJUDEN I ENGLAND!
Bunny är en knarkande LA-prostituerad vars liv av sexuell förnedring och självdestruktivitet når oanade djup när hon kidnappas av truckföraren Hog. Årtiondets mest utmanande skräckfilm är en psykologisk helvetesfärd som bygger på det chockerande faktum att inget är fejkat, inga specialeffekter har använts – allt du ser är på riktigt!

Murder-Set-Pieces

INKLUDERAR DE 23 MINUTER SOM KLIPPTS BORT I USA!
En nynazistisk seriemördare roar sig med att plåta unga flickor i sin studio, men upphetsningen blir för stor och han drabbas av ett okontrollerbart begär att döda. Sadistiska våldtäkter, utdragen tortyr, pervers förnedring och uppseendeväckande våld i ett chockerande verk som lett till rättsliga åtgärder i sitt hemland.

Subconscious Cruelty

BANNLYST OCH FRUKTAD AV MYNDIGHETER!
Hänsynslös, brutal, nihilistisk – följ med på en surrealistisk resa som kommer öppna dina ögon för det monster som människan har blivit. Ur skandalregissören Karim Hussains undermedvetna materialiseras ett kvävande mörker och en sadism så explicit att filmen mycket väl kan vara det mest extrema världen har skådat.

Grotesque

TORTYRPORNOGRAFI SOM FÖRBJUDITS AV BBFC!
Ett ungt par vaknar upp fastkedjade i en smutsig källarlokal. De har kidnappats av en man som utan förklaring sätter igång en session av sexuell förnedring och tortyr, men vad är han egentligen ute efter? Regissören Koji Shiraishi låter sig inspireras av de japanska ultra gore-filmernas gyllene dagar.