Studio S Entertainment

Omslag av Beats (Bio)

Förstora omslag

Genre Drama, Komedi
Land Storbritannien
Inspelningsår 2018
Regi Brian Welsh
Skådespelare Laura Fraser, Amy Manson, Kevin Mains
Release KOMMANDE PÅ BIO
Omslag av Beats (Bio)

Beats (Bio)

Kort:
Året är 1994 när två tonåringar i Storbritannien drar på olagligt rave. En anarkistisk fest som slutar i kollision med lag och ordning.

Lång:
1994. De bästa kompisarna Johnno och Spanner har umgåtts hela barndomen och nu är vuxenlivet på väg att ta dem i väldigt olika riktningar. Men just den här sommaren exploderar den fria musik- och festscenen och den största motkulturella ungdomsrörelsen i historien sker över hela Storbritannien. I jakt på äventyr drar pojkarna en natt till ett olagligt rave: en resa till en undervärld av anarki och frihet som slutar i full kollision med lag och ordning.

En uppväxtskildring med ett ljudspår lika eklektiskt och elektrifierande som scenen det födde. BEATS är en historia för vår tid – om vänskap, uppror och den oemotståndliga kraften i musiken och dansen. Producerad av Steven Soderbergh (Traffic, Sex, lögner och videoband)


The soundtrack features tracks from The Belleville Three, Carl Craig, Leftfield, The Prodigy, Lee ‘Scratch’ Perry, Plastikman, LFO, Hudson Mohawke and Orbital.


“Channels iconic movies such as Trainspotting and La Haine” – Deadline
“Bangs Out a Familiar Tune With Perfect Grace & Style” – The Playlist
“Beats extends beyond the rave movement and captures the fragile inarticulacy of adolescent male friendship” – Screen International


Presskontakt: Madeleine Hammar: press@njutafilms.com
Marknadsfrågor: Johanna Holmin: johanna@njutafilms.com
Filmbokning: bio@njutafilms.com tfn: 08-21 08 04First Footage: