Njutafilms » 2019: The New Barbarians

Studio S Entertainment

Omslag av 2019: The New Barbarians

Förstora omslag

Originaltitel I nuovi barbari
Genre Okategoriserade
Längd 114 min
Land Italien
Inspelningsår 1982
Regi Enzo G. Castellari
Skådespelare Giancarlo Prete, Fred Williamson, George Eastman, Anna Kanakis, Ennio Girolami
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format All Zone, Full Frame
Artikelnr NF097
Extras Exklusiv intervju med Enzo G. Castellari (ca 20 min). Originaltrailer. Trailers för andra Njutafilms titlar. Stillbildsgalleri. Filmografier.
Release 2007-04-01
Omslag av 2019: The New Barbarians

2019: The New Barbarians

Året är 2019 och kärnvapenkrigen har ödelagt världen – endast ett fåtal har överlevt apokalypsen.
Pansarbestyckade bilar och motorcyklar plöjer fram i det gyllene landskapet. De är Tempelbröderna – ett sällskap sadistiska bödlar anlett av One (George Eastman) som ser sig själva som hämndens präster. I deras ögon är ingen oskyldig för världens död och således bör alla också bestraffas med döden.

De enda som står i vägen för ondskans framfart är vapenbröderna Scorpion (Giancarlo Prete) och Nadir (Fred Williamson) – två starka överlevare som kommer till de värnlösas undsättning, bland dem Alma (Anna ”Miss Italy 1977” Kanakis). Två hjältar som bevarat ett uns av humanitet och i en tid av kaos är de enda som kan ge världen en ny morgondag…

Under 80-talets våg av Efter Katastrofen-filmer var det den italienske regissören Enzo G. Castellari – regissören till Keoma och originalet till Quentin Tarantinos Inglorious Bastards – som var den mest produktive. New Barbarians är fullspäckad med tuff biljaktsaction, läcker 80-talsfuturism, häftig musik av Claudio Simonetti (Goblin) och underhållning i absolut toppklass!

”Non stop-action i en rasande takt… mycket underhållande!” / DVD Maniacs